PRINT PACK


Πάντα τηρώντας υψηλά standards ποιότητας και όντας συνεπής σε αυστηρά χρονοδιαγράμματα παραδόσεων, παρέχουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα σε ψηφιακή και offset εκτύπωση.


 • 2.500 τ.μ. υποδομή υψηλής τεχνολογίας
 • Περισσότεροι από 600 πελάτες
 • Περιβαλλοντική συνείδηση

Το όνομά μας συνδέεται με ό,τι πιο σύγχρονο, δημιουργικό και επαγγελματικό στο χώρο της προεκτύπωσης, της εκτύπωσης και των ψηφιακών εφαρμογών

print3-services-icon1

Διαφημιστικά - Εταιρικά Δώρα

Power Banks – Διαφημιστικά USB – Wireless Chargers / Ασύρματοι Φορτιστές – Διαφημιστικές Τσάντες και πολλές νέες ιδέες.
Με την πολυετή εμπειρία στο χώρο των διαφημιστικών δώρων και περισσότερα από 2.000 πρωτότυπων διαφημιστικών ειδών με προσωπικότητα, σίγουρα θα βρείτε αυτό που χρειάζεται η επιχείρηση σας. Εγγυόμαστε ολοκληρωμένες καινοτόμες και ευρηματικές ιδέες και προτάσεις. Ανακαλύψτε Διαφημιστικά Δώρα Επιχειρήσεων, για κάθε διαθέσιμο budget. Διαθέτουμε από Φθηνά Διαφημιστικά Δώρα έως το πιο Εxclusive Εταιρικό Δώρο που μπορείτε να φανταστείτε.
Εμπιστευτείτε μας για τα Giveaways των Εταιρικών σας Εκδηλώσεων έως την επιβράβευση των στελεχών σας. Τα πρωτότυπα προϊόντα μας έχουν στόχο να ενισχύσουν την εταιρική σας εικόνα χρησιμοποιώντας το λογότυπό σας με υψηλής ποιότητας εκτύπωση. Μπορούμε να εκτυπώσουμε το λογότυπο σας σε όποιο εταιρικό δώρο φανταστείτε.
Μοιραστείτε την ιδέα σας για να σας βοηθήσουμε να την υλοποιήσετε. Μεγάλη γκάμα προϊόντων για τα διαφημιστικά δώρα της επιχείρησης σας στις καλύτερες τιμές της αγοράς.
print3-services-icon2

Ψηφιακές Εκτυπώσεις

Στις ψηφιακές εκτυπώσεις εντύπων, προσωποποιημένων επιστολών/καρτών (personalisation) και εκτύπωσης μεγάλου μεγέθους (large format), προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις εκτυπώσεων και ιδιαίτερων κατασκευών εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου.
Πάντα τηρώντας υψηλά standards ποιότητας και όντας συνεπής σε αυστηρά χρονοδιαγράμματα παραδόσεων, παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

Μάθετε για τα υλικά εκτύπωσης

print3-services-icon3

Εκτυπώσεις Offset

Στην PRINT PACK ελέγχουμε πάντα το παραγόμενο προϊόν με την πιο οικονομικά αποδοτική προσέγγιση. Με σεβασμό στο περιβάλλον και στον άνθρωπο, χρησιμοποιούμε μόνο πιστοποιημένα, χαμηλής οσμής μελάνια, καθώς και υδατοδιαλυτά βερνίκια και εμφανιστήριο νερού.
Ειδικευόμαστε στον τομέα της παραγωγής σε:
Διαφημιστικό έντυπο, Έντυπα εταιρικής ταυτότητας Βιβλία, λευκώματα, προϊοντικοί κατάλογοι, Περιοδικά Προσκλήσεις, Ημερολόγια, Αφίσες κ.α.
print3-services-icon4

Μεγάλες Εκτυπώσεις

Οι έμπειροι σύμβουλοι μας μπορούν να σας βοηθήσουν να επιλέξετε από μια μεγάλη ποικιλία υλικών, επιφανειών και δημιουργικών επιλογών για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους που θα ενισχύσουν τις διαφημιστικές καμπάνιες σας. Όπως: κατασκευή αφισών, banners, καρτολίνων, Κατασκευή stands (promotions), Υποστήριξη εκθέσεων και συνεδρίων (επενδύσεις περιπτέρων, παραγωγή εντύπων, εκθεσιακά συστήματα προβολής), Stands, Σκηνικά T.V. Θεάτρου, Σημαίες, Λάβαρα (Banners), Έργα Τέχνης, Roll ups, Pop ups 3x3 3x4, Δημιουργία αυτοκόλλητων γραμμάτων ή σχεδίων για εξωτερικούς ή εσωτερικούς χώρους, Αυτοκόλλητα δαπέδου, και πολλά άλλα. Σήμανση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων

print3-services-icon5

Κατάλογοι - Λευκώματα

Εκτυπώστε το διαφημιστικό έντυπο σας παρουσιάζοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας. Εξασφαλίστε υψηλή ποιότητα εκτύπωσης, επιλέγοντας τον τύπο της βιβλιοδεσίας που επιθυμείτε, το ειδικό χαρτί και τις τεχνοτροπίες που θα αναδείξουν το τελικό προϊόν.
print3-services-icon6

Εκτυπώσεις Μπλοκ

Εκτύπωση Μπλοκ Σημειώσεων - Συνταγολόγια - Κουπόνια - Εισιτήρια - Διπλότυπα - Τριπλότυπα - Αυτογραφικά - Ψαροκολλητά - Με Περφορέ - Με Αρίθμηση
Η PRINTPACK μπορεί να σας προσφέρει εκτυπώσεις σε κάθε είδους μηχανογραφικό ή λογιστικό έντυπο.
Έχουμε τη δυνατότητα να εκτυπώσουμε πάσης φύσεως έντυπο ανεξαρτήτως ποσότητας. Έτσι μπορούμε να σας δώσουμε την δυνατότητα να παραγγείλετε ακριβώς την ποσότητα που θέλετε.

print3-services-icon7

Αφίσες

Η PRINTPACK μπορεί να εκτυπώσει αφίσες σε όποια διάσταση και σε όποιο χαρτί – χαρτόνι επιθυμείτε. Μπορούμε να τυπώσουμε οποιαδήποτε ποσότητα οικονομικά και γρήγορα. Μπορούμε να εκτυπώσουμε την αφίσα σας με άριστη ποιότητα και πάρα πολύ οικονομικά.
print3-services-icon3

Εκτυπώσεις Σούπλα

Η PRINTPACK μπορεί να εκτυπώσει σουπλά για Εστιατόρια – Ξενοδοχεία – Cafe – Bar και όχι μόνο.

print3-services-icon8

Βιβλία - Περιοδικά - Εφημερίδες

Εκτυπώστε σε εμάς το βιβλίο σας εξασφαλίζοντας υψηλή ποιότητα εκτύπωσης, επιλέγοντας τον τύπο της βιβλιοδεσίας που επιθυμείτε, το ειδικό χαρτί και τις τεχνοτροπίες που θα αναδείξουν το τελικό προϊόν.
Μπορείτε να εκτυπώσετε όσα αντίτυπα επιθυμείτε (είτε μονόχρωμα είτε τετράχρωμα) από μια πολυτελή ακόμα και συλλεκτική έκδοση.
Εκτυπώνουμε κάθε είδος βιβλίου όπως: λογοτεχνικά, ποιητικά, επιστημονικά, ιατρικά, ιστορικά, ταξιδιωτικά, παιδικά, μαγειρικής, ειδικές εκδόσεις, εκτύπωση φροντιστηριακού βιβλίου και πολλές άλλες κατηγορίες βιβλίων.
Η PRINTPACK αναλαμβάνει την εκτύπωση και βιβλιοδεσία περιοδικών, βιβλίων, λευκωμάτων αλλά και εφημερίδων. Είμαστε σε θέση να διεκπεραιώσουμε οποιαδήποτε. Μπορούμε να σας δώσουμε οικονομικές λύσεις σε μεγάλα τιράζ.
Επίσης υπάρχει δυνατότητα της βιβλιοδεσίας είτε για «καρφίτσα» είτε για «ραφτό – κολλητό» από εμάς, πετυχαίνοντας έτσι μεγάλη εξοικονόμηση χρόνου αλλά και χρήματος.
print3-services-icon8

Χάρτινες Σακούλες αγορών - δώρων

Ακούμε προσεκτικά την ανάγκη σας για ποιοτική χάρτινη συσκευασία και σας κάνουμε πρόταση για τη δική σας ξεχωριστή χάρτινη τσάντα.

Μερικά από τα τεχνικά χαρακτηριστικά που διαμορφώνουν μία τσάντα είναι:

Μέγεθος (Υψος, πλάτος, μέγεθος πιέτας)
Ποσότητα τεμαχίων
Αριθμός χρωμάτων εκτύπωσης π.χ. 4χρωμη, δίχρωμη κ.ο.κ.
Όψεις εκτύπωσης (εξωτερικά, εσωτερικά)
Τύπος Χαρτιού
Μετεκτυπωτικές επεξεργασίες (πλαστικοποίηση, UV κλπ)

Επικοινωνήστε μαζί μας για άμεση εξυπηρέτηση από το προσωπικό μας.

print3-services-icon9

Προωθητικά Υλικά

Η PRINTPACK έχει δυνατότητα να εκτυπώσει κάθε είδους διαφημιστικό έντυπο. Εκτυπώσεις Εντύπων, 2πτυχα /3πτυχα, Flyer, Μονόφυλλα, Διαφημιστικά Φυλλάδια, Μπροσούρες, είτε με offset εκτύπωση είτε με ψηφιακή εκτύπωση. Με σύγχρονο εξοπλισμό καταφέρνουμε να είμαστε πάντα συνεπείς ως προς τον χρόνο παραγωγής αλλά και την ποιότητα εκτύπωσης. Ξέροντας ότι οι απαιτήσεις στην εποχή μας είναι μεγάλες είμαστε έτοιμοι να σας δώσουμε λύσεις πάντα με γνώμονα τις ανάγκες της επιχείρησής σας.
Κάθε ποσότητα όσο μεγάλη ή μικρή και αν είναι παράγουμε οικονομικά, γρήγορα και ποιοτικά.

Ρούχα και είδη προστασίας

Διαφημιστικά ρούχα εργασίας και είδη προστασίας εργαζομένων που συνδυάζουν ποιότητα, άνεση και ασφάλεια. Δείτε την συλλογή μας και επιλέξτε εκείνο που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες. Θα βρείτε διαφημιστικά ρούχα όπως παντελόνια εργασίας, γιλέκα, μπουφάν, φόρμες εργασίας κ.α. στις καλύτερες τιμές της αγοράς και σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων. Τα προϊόντα μας πληρούν όλες τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές και συνοδεύονται από πιστοποιητικά.

print3-services-icon10

Εκτυπώσεις Αυτοκόλλητων - Εκτυπώσεις Ετικετών

Η PRINTPACK μπορεί να σας αναλάβει την εκτύπωση σε αυτοκόλλητο με μεγάλη γκάμα δυνατοτήτων μεγέθους και ποιότητας.

Βραβεία

Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία από διαφημιστικά βραβεία με εκτύπωση σε plexiglass, ξύλο, μέταλλο, πλαστικό σε διάφορα χρώματα, σχήματα και μεγέθη.Πλακέτες, έπαθλα εκτυπωμένα με το λογότυπο της επιλογής σας.

Από το πιο απλό εταιρικό έντυπο μέχρι και την πιο απαιτητική εφαρμογή εκτύπωσης παραδίδουμε άριστο αποτέλεσμα


service2

Εκτυπώσεις Offset

 • Διαφημιστικό έντυπο (διαφημιστικά φυλλάδια, προωθητικά έντυπα)
 • Έντυπα εταιρικής ταυτότητας
 • Βιβλία, λευκώματα, προϊοντικοί κατάλογοι
 • Περιοδικά
 • Έντυπα μόδας και κοσμημάτων
 • Προσκλήσεις
 • Ημερολόγια, Αφίσες κ.α.
service3

Ψηφιακές Εκτυπώσεις

 • Ψηφιακές Εκτυπώσεις Εντύπων μικρού Τιράζ
 • Έντυπα και επιστολές μεταβλητών δεδομένων
 • Προσωποποιημένες εφαρμογές σε έντυπα
 • Επαγγελματικές Κάρτες
 • Ημερολόγια, Άλμπουμ


Μάθετε για τα υλικά εκτύπωσης

service5

Είδη Συσκευασίας

ΧΑΡΤΙΑ ΠΕΡΙΤΥΛΙΓΜΑΤΟΣ – ΚΟΥΤΙΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ- ΤΣΑΝΤΕΣ ΧΑΡΤΙΝΕΣ

Η PRINTPACK τυπώνοντας και κατασκευάζοντας τα χαρτιά περιτυλίγματος και τα κουτιά συσκευασίας καθώς και χάρτινη μπορεί για οποιαδήποτε ποσότητα να σας δώσει την πλέον οικονομική τιμή. Έχοντας υψηλά ποιοτικά στάνταρ καταφέρνουμε να είμαστε πάρα πολύ ανταγωνιστικοί. Μπορούμε να κατασκευάσουμε όλων των ειδών τα κουτιά και να τυπώσουμε κάθε είδους χαρτί περιτυλίγματος.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΟΥΤΙΩΝ – ΧΑΡΤΙΝΑ ΚΟΥΤΙΑ

Η PRINTPACK μπορεί να δίνει ολοκληρωμένες λύσεις στη συσκευασία αλλά και στην κατασκευή και εκτύπωση προϊόντων για κάθε ανάγκη. Κατασκευή Κουτιών – Χάρτινα Κουτιά – Εκτύπωση Χάρτινης Συσκευασίας είναι μερικές από τις εργασίες που μπορούμε να αναλάβουμε πάντα με γνώμονα το δικό σας συμφέρον. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι πιστοποιημένα.
service1

Ειδικές Κατασκευές

Folder - Καρτολίνες - Κλασέρ - Κουτιά - Διαφημιστικούς Δείκτες - Σελιδοδείκτες - Τιμοκαταλόγους - Ειδικές Εκτυπώσεις

Η PRINT PACK έχοντας σύγχρονο εξοπλισμό μπορεί να επεξεργαστεί και να κατασκευάσει folder, καρτολίνες, κλασέρ, κουτιά, διαφημιστικούς δείκτες και χιλιάδες άλλες κατασκευές από χαρτί όσο περίπλοκες και αν είναι. Έχουμε την δυνατότητα σχεδιασμού και στη συνέχεια της κατασκευής καλουπιού και την τελική επεξεργασία κάθε εργασίας με αποτέλεσμα την παραγωγή μιας σωστά ολοκληρωμένης δουλειάς. Υπάρχει η δυνατότητα κατασκευής προσχεδίου για δειγματισμό και τελικές διορθώσεις.

service4

Εκτυπώσεις Μεγάλες Διαστάσεις

 • Κατασκευή αφισών, banners, καρτολίνων, backlit (επιχειρήσεις, καταστήματα)
 • Κατασκευή stands (promotions)
 • Υποστήριξη εκθέσεων και συνεδρίων (επενδύσεις περιπτέρων, παραγωγή εντύπων, εκθεσιακά συστήματα προβολής)
 • Stands
 • Σημαίες
 • Λάβαρα (Banners)
 • Roll ups Διάστασης απο 60x160cm εως 240x220cm
 • Pop ups 3x3 3x4
 • Promoters
 • Table Promoters
 • Δημιουργία αυτοκόλλητων γραμμάτων ή σχεδίων για εξωτερικούς ή εσωτερικούς χώρους.
 • Αυτοκόλλητα δαπέδου
 • Σήμανση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων

Κάντε εγγραφή
στο newsletter μας